Lessen voor senioren

Het hele jaar door is het mogelijk om tennisles te krijgen. Senioren kunnen zich voor lessen opgeven als groep of als individu. In het zomerseizoen worden de lessen op de buitenbanen gegeven, vooral in de ochtenden, de voormiddag en ’s avonds na zeven uur. In de winter worden de lessen binnen gegeven. Naast de kosten voor de lessen, komt alleen in de winter ook de baanhuur voor rekening van de speler(s). Inschrijven kan hieronder.

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag die hier niet bij staat, neem dan contact met ons op.

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes. Wil je meer weten over een lestype, klik dan op de regel. Er verschijnt dan meer detailinformatie zoals de startdatum en vakanties. Tevens krijg je de mogelijkheid om dan direct in te schrijven. Uiteraard kan je ook teruggaan naar het overzicht.

Als ik inschrijf, is de plaatsing in een lesgroep dan gegarandeerd?

Natuurlijk proberen wij iedereen te plaatsen, maar het komt voor dat op de gewenste dagen en tijden geen ruimte meer is in de groepen of dat het verschil in speelsterkte te groot is. Wij nemen dan contact op om alternatieven te bespreken.

Kom ik altijd bij de gewenste partners in de groep?

Wij doen hier altijd ons best voor, maar het is wel belangrijk dat alle gewenste partners zich ook tijdig (!) inschrijven op dezelfde gewenste dag en tijd.

Is mijn les altijd op de gewenste dag en tijd?

Natuurlijk doen wij ons best om iedereen op de gewenste dag en tijd in te delen, maar zeker op de populaire tijden zoals ’s middags om 16.00 uur en ’s avonds om 19.30 uur lukt dat niet altijd.

Krijg ik altijd de gewenste trainer?

Wij doen altijd ons best om je bij de aangegeven trainer te plaatsen, maar kunnen niet garanderen dat dit lukt.

Wanneer hoor ik of ik ben geplaatst voor een les?

Uiterlijk één week voor de start van de lessen krijg je per e-mail de indeling door. In deze e-mail staat de lesdag en -tijd, de trainer en de partners.

Moet ik mij afmelden bij verhindering?

Ja. Het makkelijkste gaat dat via de PLANMYSPORT APP. De trainer krijgt dan automatisch bericht. Weet je het al ruim van te voren, dan kan je het natuurlijk ook altijd tegen de trainer zeggen.